Velkommen

Velkommen til det nye site omkring Veksø.

Dette er et projekt for at skabe en mere tidssvarende platform for alle borgere i Veksø. Åbne op for de mange nye muligheder som internettet efterhånden kan tilbyde: F.eks. overvejes det at skabe en række “gør det selv” områder hvor registrerede brugere har mulighed for at uploade historier og billeder fra byen, informere om begivenheder i kalenderen og oprette / deltage i et debatforum, måske også en B2B (borger til borger) opslagstavle hvor man kan efterlyse bortkomne ting og sager / kæledyr. Sælge eller bortgive ting som er i god stand og som man bare ikke nænner at smide ud. Mulighederne er uendelige. Denne process er som i kan se nu begyndt, det kan tage nogen tid før alle funktioner og faktuelle informationer er helt på plads.

Dette indlæg blev udgivet i Oplysning og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar