De nye sider

De gamle sider på www.vekso.net har længe været genstand for eveluering af udseende og opbygning.

Dette er et projekt for at skabe en mere tidssvarende platform for alle borgere i Veksø. Åbne op for de mange nye muligheder som internettet efterhånden kan tilbyde: F.eks. overvejes det at skabe en række “gør det selv” områder hvor registrerede brugere har mulighed for at uploade historier og billeder fra byen, informere om begivenheder i kalenderen og oprette / deltage i et debatforum, måske også en B2B (borger til borger) opslagstavle hvor man kan efterlyse bortkomne ting og sager / kæledyr. Sælge eller bortgive ting som er i god stand og som man bare ikke nænner at smide ud. Mulighederne er uendelige. Denne process er som i kan se nu begyndt, det kan tage nogen tid før alle funktioner og faktuelle informationer er helt på plads.

Disse nye sider tilgås via: www.3670veksoe.dk eller www.3670.dk oprindelige sider kan stadig tilgås via www.vekso.net

Kom meget gerne med dine idéer og input til hvad du kunne forestille dig at det færdige resultat skal indeholde af funktioner og indhold.

Mail bedes sendt til: administrator@vekso.net (Kontakt os)

Per Voigt har været en aktiv Veksøborger i mange år og er bl.a. redaktør af Veksø Hjemmeside. Formålet med denne side er at informere omkring byen, dens begivenheder samt integrere borgerne endnu mere. God fornøjelse. MVH Gilberto
Besked fra Gilberto Marchioro

Skriv et svar