Oplysning

Lidt om forside billederne som skifter i ny og næ! tidligere har jeg benyttet mig af egne billeder, pr. 15/11-2016 er jeg glad for at kunne fortælle at Vera H. her fra Veksø har givet mig lov til at nyde godt og dele af hendes flotte lokale billeder. (som i nok har set på FB) Tak Vera. det første billeder er kommet på i dag 15/11-16. og vil fra tid til anden være et supplement til mine billeder. (Du er velkommen til at bidrage med egne billeder som og hvis flotte og fortællende om Veksø) vil kunne komme på toppen af siden.

8/5-2017 har jeg med tak benyttet mig af et af Veras flotte billeder – til glæde for alle besøgende, nyd foråret.

kamera 001

Dette afsnit indeholder en række links og faktuele informationer om Veksø og omtaler af en række af Veksøs foreninger som ikke selv her en egen hjemmeside (og som derfor har fået stillet plads til rådighed her på siderne).

Her finder du blandt andet tips til gå- / cykelture, sikring af dit hjem, informationer om Veksøs Aktiver og meget andet.

Har Du forslag til yderligere informationer som kunne være relevante at have i dette afsnit.
Kontakt os meget gerne med dit forslag.

Skriv et svar